Nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

25
Apr

Week van de valpreventie Tip 3:

Categorie: geen categorie

Verminderde mobiliteit? Neem niet het risico om te vallen maar kijk tijdig voor een goede rollator of loopkader. Kies zelf uw model uit het aanbod van verschillende modellen. Test deze bij ons in de showroom!  contacteer ons voor meer info.

25
Apr

Week van de valpreventie tip 2

Categorie: Bedrijf

Wanneer uw botten minder sterk worden of de kans op vallen groter zoals bij veel ouderen, kan een heupbeschermer u veel ongemak besparen. Onopvallend en comfortabel te dragen en toch extra heupbescherming. De beschermer biedt een zeker gevoel en extra…

25
Apr

Week van de valpreventie tip 1

Categorie: Bedrijf

Ribcap is geen helm, maar wel meer dan een gewone muts.  Unieke, stijlvolle en beschermende mutsen voor allerlei outdooractiviteiten, dankzij de ingenaaide beschermpads. Te verkrijgen bij ons!

29
Mar

Health & Care beurs 2018

Categorie: Beurzen

Dit jaar staan wij terug op de Health & Care Beurs in de Flanders Expo te Gent. HEALTH & CARE gaat door van 24 t.e.m. 26 april 2018 en wordt meer dan ooit de ontmoetingsplaats voor de zorgsector. Meer informatie over het seminarieprogramma, deelnemende…

04
Jan

VACATURE

Categorie: Bedrijf

Ons team is op zoek naar nieuwe collega’s. Bent u op zoek naar een job in een groeiend familiebedrijf, en werkt u graag samen met leuke collega’s aarzel dan niet om ons te contacteren. Hopelijk tot binnenkort. Het GO-Team. 

Volg ons op Instagram: @derijckergo